Uute Haiguste

Original: http://educate-yourself.org/ed/

Ken Adachi <Toimetaja>
http://www.educate-yourself.org/ed/index.shtml
May 1999

Google ‘ i Tõlkija: Convert inglise keelest 51 Erinevad Keeled
http://translate.google.com/?prev=hp#sl/en|
uute Haiguste Ken Adachi (Mai 1999)

Märkus.: See teave on esitatud teile teatada. Kui ma olin veendunud, et sa ma ei saanud teha midagi,, et ületada neid bioloogilisi sündmusi, siis seal ei oleks mingeid produktiivne põhjus,, et arutada neid. , kuid alternatiivne meditsiin kott on täis palju, palju trikke ületada mis TAHES bioloogilised patogeeni, kas bioengineered või loomuliku päritoluga. Hirm halvab inimesed. Hirm pärineb ei ole teavitanud ja ei tea, kuidas ennast kaitsta. Teadmiste eraldub sa ja annab teile parima võimaluse saada jagu ebaõnne. Ära karda tõde; omaks. See on sinu parim liitlane.

Sissejuhatus

Samas oleks jäänud märkamata suur osa elanikkonnast, on mitmeid uued uute haiguste ja uus virulent tüved vanemate vead, mis on alguse avalduda suurema sageduse juures üha suureneb kohtades, Põhja-Ameerikas ja kogu maailmas.

Nimed nagu lihasööjad Bakterid (Necrotizing fastsiit), MDR Staph (Mitu ravimresistentsete Staphylococcus aureus või VRSA) bakterid), Hanta Viirus, Ebola a uus puhang Ebola on tapnud 63 Mai 3, 1999), Hullu Lehma Tõbi, Pfiesteria (“Red Tide”), Viiruslik Meningitiid, Dengue Palavik, Hepatiidi , Ahv Pox (sarnane Rõuged), Austraalia Gripp, Lindude Gripi, E-coli H-0197, Tuberkuloosi, Listeria ja muud “müsteerium puhangud” on korrapäraselt, teatas meedia täna. Hiljuti puhkenud sea viirus on juhtunud, et Malaisia. See oli algselt nimega Jaapani Entsefaliidi, kuid nüüd, et identifitseerimine on maha kukkunud kasuks UUTE liikide viiruslik entsefaliit nimega Nipah, viirus, mis ületas liikide sigadelt inimestele.
lisaks on kasvav oht bioloogiline rünnak “terroristid” grupid on saamas üha selgemaks. Alates detsembrist 1997, on olnud mitmeid hoiatusi Department of Defense (DOD) ja Valge Maja kohta võimalikult bio-terrori rünnakud Ameeriklaste bioloogiliste mõjuritega nagu Siberi või muhkkatk.
1999, me raviti kuni täiesti ” uus ” sääsk-kannab viirus väidetavalt pärit New York City area nimega Lääne-Niiluse Viiruse (NIILUSE). Patty Doyle on teinud palju uurimistoimingute kohta NIILUSE. Tema artikleid NIILUSE võib leida aadressil Jeff Rense ‘ s web site. Kui NIILUSE on nüüd levinud naaberriikide Kirde-ja võib-olla kogu rahvas, mis teha, me oletame, et uskuda, “linnud” (ja kuidas mugav).
eesmärk selle taga crescendo meedia hoiatused on saada avaliku valmis midagi SUURT. Te võite olla kindel,, et valitsus teab midagi, mida teie ei ole. Poliitikas ei juhtu midagi vaakumis. KÕIK üritused on planeeritud. Miski pole kunagi tõesti üllatus, et eliit valitsuse (sh “üllatus” rünnak Pearl Harbor). Valitsus on üleujutus meedia neid hoiatusi, kuna nüüd, kui väljaheited tabab fänn, nad ei taha, et teil oleks võimalik öelda, et te ei olnud hoiatanud. Üks teema, et valitsus EI ole huvitatud arutamine meedias, on siiski Chemtrails.Chemtrails
Minevikus, ma tutvustas lugu Chemtrails siin, aga lugu on muutunud nii suur, et ma otsustasin, et luua eraldi link, et arutada seda. (http://educate-yourself.org/ct/index.shtml)

Bio-Projekteeritud Haiguste
Kuupäev [1999], seal on umbes 20,000 surma endised sõjaväelased Lahe Sõda Haiguse (põhjavee direktiivi). Palju suurem arv (üle 200,000) , sugulased ja sõbrad on tulnud alla, mille sümptomid on sarnased nendele, Lahe Sõja ohvrid. Haigus tundub olevat nakkav. Ühe patogeeni seotud põhjavee direktiivi on eraldatud Dr Garth Nicholson, kui Mycoplasma Fermentens Incognitus. See immuunsüsteemi kurnav patogeeni , koos AIDS viiruse-ja Ebola viirus, olid bioengineered siin hea ole USA laborites nimed nagu Litton Bionetics, Merck, Sharp & Dohme, National Cancer Institute (NCI), ja Fort Detrick, Maryland.

Allu Farmaatsia Antibiootikumid
Haigused, mis olid varem kontrollitav koos farmaatsia-antibiootikumid, millega kohandatakse ise ja muutub vastupidavad praktiliselt kõigi ravimeid. Hea näide on ohtlik tüvi ühise staph idud, Staphylococcus aureus ‘ e. Nüüd on arstid mures, sest see on kujunenud resistentsus ravimite ” enamik võimas antibiootikum, Vankomütsiin (CNN Mai 28, August. 22, & Sept. 5, 1997, AP Dets 30, 1997, Veebr. 24, 1998, Reuters Veebr. 19, 1999). Protsent Stafülokokid infektsioonid resistentne penitsilliinile 1960. aastal oli 13; protsent vastupidav 1997. aastal oli 99.

Kuigi mõned telesaadetes, näiteks Dateline, New ja 20/20 on küsimust tekkivate haiguste tegelikku ulatust oht on see vaevalt tajutav avalik. Arv uusi haigusi kasvab. Probleem läheb märkamatult ja enamik inimesi jääb tea, kaitsmata, ja haavatav.
Bioterroristide Rünnak USA
Oht bioloogiline rünnak on väga reaalne. Federal Emergency Management Agency (FEMA) on hiljuti andes esitlusi üle kogu riigi, politsei ja hädaabi personali toimimine hädaolukorras järgida juhul, kui bioloogiline rünnak.

Alternatiivne Meditsiin
Mida teha, kui sa võiksid häirida taastootmise mehhanism, mis TAHES bakterid, või MÕNI viirus? Mida teha, kui sa võiksid laguneda mõne patogeeni kehas spetsialiseerunud elektri-ja magnetväljade või muud ravi, enne seda oli võimalus isegi start, korrates ise? Kui sa saaksid seda teha, pead sa ei alistuma, et haigus organismi. Ta ei saanud korrutada, levitada ja uputama oma defense systems. Ta ei saanud kuhugi minna. See oleks lihtsalt saada gobbled kuni oma aega, vererakud, seeditav, ja kõrvaldada. Te elaksite. Sa tahaks elada. Need tehnoloogiad on olemas ja tavaliselt madalal, et mõõdukate kuludega. Võid saada palju teavet, paljud neist tehnoloogiate vähe tuntud raamatuid ja at sellele ja teistele veebisaitidele.

Artiklid Tekkivate Haigustehttp://www.educate-yourself.org/ed/edarticles.shtml
See link viib teid esilehele artiklite mitmest allikast umbes kasvav probleem tekkimas haigused.

© Autoriõigus 1996 – 2009 Educate-Yourself.org Kõik Õigused Reserveeritud.

© Autoriõigus 1996 – 2009 Educate-Yourself.org Kõik Õigused Reserveeritud.

Leave a Reply