Lühike Elulugu Edwin K. P. Chong

Link: http://www.engr.colostate.edu/~echong/bio.shtml

[Pilt]

Edwin K. P. Chong oli sündinud Kuala Lumpur, Malaisia. Ta sai B. E.(Hons.) kraad, kellel Esimese Klassi Kiitusega alates Ülikool Adelaide, Lõuna-Austraalia, 1987. aastal lõpetas peale tema klassis Osakond Elektri-ja Elektroonikaseadmete Insener; ning M. A. ja D. Ph. kraadi aastal 1989 ja 1991, vastavalt, niiPrincetoni Ülikool elektrotehnika Osakonna, kus ta pidas IBM stipendiumile. Tema Fr. D. nõunik Princetoni oli Professor Peter Ramadge. Alates augustist 1991 kuni 2001. aasta augustis, ta oli teaduskonna School of Elektri-ja Computer Engineering Purdue Ülikool, West Lafayette, Indiana, kus ta edutati Professor (2001). Praegu on ta Professor Osakond Elektri-ja Computer Engineering ja Professor Matemaatika Colorado riiklik Ülikool, Fort Collins, Colorado. Ta teenib ka Direktor CSU ‘ Information Science & Tehnoloogia Keskus (ISTeC).

Professor Chong ‘ s teadusuuringute huvid on peamiselt sellistes valdkondades kontroll, optimeerimine, modelleerimine, rakendusi arvuti/sidevõrgud, sensor networks ja traadita side süsteeme. Ta sai National Science Foundation Teaduskond Karjääri Alguses Arendamine (KARJÄÄRI) Auhind 1995. aastal.

Professor Chong on Mehe IEEE. Ta on olnud teaduskonna nõustaja ja filiaali nõuandja Purdue Ülikooli IEEE student branch. Ta saiTasumata IEEE Branch Nõuandja ja Nõunik Sõlmimise 1993. aastal, ja IEEE Jagu Tunnustuse preemia (IEEE Kesk Indiana Osa) 1994. Ta oli Asepresident, Finants Tegevust, IEEE kontrollisüsteemide Ühiskonna, 2012–2014, ja siis, nagu President Elect (2016), President (2017), ja Viimase Presidendi (2018).

Professor Chong oli avaistung Kõrgemate Toimetaja IEEE Tehingud Automaatne Kontroll (2009–2016). Ta oli ka varem toimetuse lauad arvutivõrgud, Teataja Kontrolli-ja Tehnikateaduste ja IEEE Ekspert Nüüd. Ta oli asutajaliige esimees IEEE Tehnilise Komitee Diskreetsete Süsteemide Korral(alla IEEE kontrollisüsteemide Ühiskonna). Ta on kätte IEEE kontrollisüsteemide Ühiskonna Konverents toimetus, ja programm/korraldamine komisjonide mitmeid konverentse, sealhulgas IEEE Konverentsi Otsus ja Control (CDC), Ameerika Kontrolli Konverentsi (ACC), IEEE International Symposium on Intelligentne Juhtimine (ISIC), IEEE Sümpoosion Arvutite ja Side (ISCC), IEEE Globaalse Telekommunikatsiooni Konverents (GLOBECOM) ja IEEE International Conference on Side (ICC).

Professor Chong on kaasautor a enimmüüdud raamat, Sissejuhatus Optimeerimine, Neljas Väljaanne, Wiley-Interscience, 2013.

Tema panust teadus-ja haridus elektrotehnika Professor Chong saanud 1998 Frederick Emmons Terman Sõlmimise from ASEE, toetatud HP (vt teave Terman Sõlmimise ja nimekiri awardees). Ta oli nimega Purdue Ülikooli Teadlane, 1999. 2010. aastal sai ta IEEE kontrollisüsteemide Ühiskonna Väärikas Liige Sõlmimise.

Vaata ka teisi auhinnad ja autasud ja valitud tegevused.

Leave a Reply