De Resolutie Van De Zwaartekracht Anomalieën

Link: http://home.netcom.com/~sbyers11/resolv_anom.htm

Samenvatting: De volgende lijst van “afwijkende” kenmerken van de zwaartekracht, alleen “verschijnen abnormale” wanneer u bekijken via de algemene relativiteitstheorie “attractie” en massa “attractie” theorieën.
Het is aangetoond dat deze zogenaamde gravitationele afwijkende kenmerken zijn niet afwijkend, en zijn voorspeld door en te voldoen aan de natuurlijke geometrische kenmerken van straling en afscherming systeem van de zwaartekracht.
Dit artikel presenteert alleen een review van elke anomalie. Een gedetailleerde presentatie van elke abnormale probleem is gegeven in de genoemde artikeltjes. Een review van de straling en afscherming systeem zal helpen bij het doorlezen van de resoluties van deze zogenaamde “anomalie” problemen.
Ref. pagina van deze site: Stralende Druk Model van Externe Krachten .

Ref. Andere sites: Zwaartekracht Anomalieën

De inhoud van dit artikel “het Oplossen van Zwaartekracht Anomalieën” is toegekend in het publieke domein. Stanley V Byers

Dubbele Kracht Anomalie: Massa “Attractie” en de Algemene Relativiteitstheorie “Attractie” theorieën produceren twee keer de zwaartekracht die vereist is voor het behoud van de planeten en manen in een baan.

“lf”… de attractie theorieën waar waren;…en Dan”…

  • De Aarde de zwaartekracht “attractie” voor de Maan en de Maan “attractie” voor de Aarde zou combineren en het produceren van een kracht, die twee keer is de werkelijke kracht die er bestaat en houdt het lichaam in een baan.
  • de Planeten en manen niet kunnen blijven in stabiele banen.
  • de Schalen zou geven twee keer onze werkelijke gewicht.
  • de Inertie van de massa zou moeten worden tweemaal dat van de Gravitationele massa.

Deze elementaire dubbele kracht paradox zorgt voor een heldere en bewijs presenteren dat elimineert de twee attractie concepten als mogelijke theorieën voor de oorzaak van zwaartekracht.

Een straling druk systeem produceert de juiste krachten voor een stabiele banen met geen dubbele kracht anomalie.
Ref. pagina van deze site De Kracht Verdubbeling Anomalie

Beperkte Zwaartekracht Anomalie

De algemene relativiteitstheorie “attractie” en massa “attractie” theorieën ten onrechte voorspellen dat de zwaartekracht un-limited is en altijd zal toenemen in verhouding tot de toegevoegde massa of volume. Daarom: als men gebruik maakt van de mooie theorieën, de onbeperkte ernst van de denkbeeldige “Zwarte Gaten” kan worden geproduceerd door het simpelweg toevoegen van meer massa.
Echter, ons zonnestelsel gegevens en de straling en afscherming systeem aan te tonen dat het maximum van de zwaartekracht binnen ons zonnestelsel is beperkt tot 1.141 g, die slechts 14% groter is dan de zwaartekracht van de Aarde van een g. Er zijn geen zwarte gaten in een beperkte zwaartekracht het universum.
Alle van ons systeem planeten, die groter zijn dan de Aarde, vertonen precies dezelfde maximale oppervlakte van de zwaartekracht. Voor deze planeten die groot genoeg zijn om bescherming van alle straling van onder de maximale straling, stroming van boven wordt alleen 1.141 g. Hun zonnestelsel, gewicht, excentrische kracht en zwaartekracht zijn niet in verhouding tot de verzamelde massa of volume, maar “precies” evenredig aan hun geprojecteerde doorsnede gebied.
De direct beschikbare bewijs, dat planeet zwaartekracht is zeker beperkt en niet blijven stijgen in directe verhouding tot het verhogen van de massa en het volume van de planeten, is de duidelijke en bewijs presenteren dat elimineert algemene relativiteitstheorie attractie en enmassa attractie als mogelijke theorieën voor de oorzaak van zwaartekracht. Dit bewijs werd voor het eerst ontdekt en geopenbaard aan de AMERIKAANSE Overheid, de wetenschap en de AMERIKAANSE Militaire circa 1975 ADVERTENTIE.
Ref. pagina van deze site Gravitatie-Limit

Het Gas Planeet Anomalie

Alle planeten groter dan de Aarde vertonen een zonnestelsel gewicht dat is veel minder dan verwacht voor hun grote volume. De grote innerlijke kernen van deze planeten zijn volledig afgeschermd van de gravitatie straling van de stroming door de buitenste lagen; daarom het materiaal binnen de grote zero gravity kernen niet kan bijdragen aan de massa, gewicht, traagheid of interne druk van de grote planeten. blijven

Het Gas Planeet Anomalie doorg.

Echter; het materiaal van de kern ondersteunt het gewicht van de druk van de buitenste lagen, en vertoont dezelfde druk in de kern. Natuurlijk, er is geen druk gradiënt binnen de hoge druk, zwaartekracht nul, nul inertie kern materiaal. De extreme hitte en druk in de kern kan leiden tot een plasmatoestand. De werkelijke en maximale inwendige druk van onze zwarte schaduw planeten is gelijk aan de maximale gravitatie straling druk van ons zonnestelsel, die is 86,6 miljoen PSI.

Het lichte gewicht van deze grote planeten de oorzaak van de natuurkunde gemeenschap uitgaan die alle grote planeten zijn gasplaneten. Er zijn voor zover bekend geen gas planeten. Al onze grote planeten vertonen een sfeer en een stevig oppervlak dat is net zo stevig als de oppervlakken van de kleine planeten en manen.
De gravitatie straling kracht in ons zonnestelsel is die na een reis door de planetaire materiaal met een dikte die gelijk is aan 80% van de diameter van de Aarde. De totale diameter van Venus is net groot genoeg om helemaal te stoppen met gravitatie straling. Daarom; de buitenste lagen van de grote planeten, die alle gravitatie straling, hebben een dikte van ongeveer gelijk is aan of ‘in minder dan” de diameter van Venus, 12,104 km.
Ref. pagina ‘ s op deze site: Gravitatie-Limit & De Zon & Jupiter is de Zwaartekracht Anomalie

False Zonne-Anomalie van de Zwaartekracht

De enorme magnetische velden van de Zon en Jupiter schild gravitatie straling; het maken van de Zon en het oppervlak van Jupiter zwaartekracht valselijk zijn significant boven de natuurlijke bovengrens van 1.141 g. De grote afscherming gebieden van de magnetische velden zorgen voor een ware aantrekkingskracht en niet afhankelijk zijn van een magnetische kracht in dit veld kan hebben voor een ferromagnetisch materiaal. Omdat de maximale grootte van de zwaartekracht in ons systeem is 1.141 g, de Zon zou moeten worden 24.5 keer groter dan de werkelijke grootte zijn om de vereiste centrale kracht. Gezien de “schijnbare” visuele grootte van de Zon en het kan alleen 4 % of minder van de bekende totale zwaartekracht in de richting van de solar system center. De centrale magnetische veld rond de Zon schilden gravitatie straling en biedt 96 % of meer van de kracht in de richting van de solar system center.

False Zonne-Anomalie van de Zwaartekracht vervolg.

Precessie van de twee bengels meer dan 14 uur verspreid over de zonsverduistering van 2008.

http://www.fondationmauriceallais.org/wp-content/uploads/2016/05/situation_allais_2015-trad.pdf

Quote: De twee bengels, met zeer nauwe mechanische eigenschappen, was geplaatst, zowel op de Suceava planetarium (maar in verschillende kamers). Elk nieuw leven ingeblazen om de 12 minuten in een gegeven azimut, die bleef de rest van het experiment, maar dit azimut is niet dezelfde voor de twee klokken.
Extract van “Gecorreleerd afwijkende effecten waargenomen tijdens de op 1 augustus 2008 zonsverduistering; Thomas J. Goodey, Alexander F. Pugach, en Dimitrie Olenici; Dagboek van Geavanceerd Onderzoek in de Natuurkunde 1 (2), 021007 (2010)”

False Zonne-Anomalie van de Zwaartekracht vervolg.

De zonsverduistering timing van de zwaartekracht anomalieën weergegeven door de twee bengels in de bovenstaande tabel geven aan dat de zwaartekracht van de schaduw door de Zonnen magnetisch veld is 32 keer de geprojecteerde oppervlakte van de Zon. Zoals hierboven vermeld, als het magnetische veld geblokkeerd alle gravitatie straling het zou alleen moeten worden 25 keer de geprojecteerde oppervlakte van de Zon om te zorgen voor de bekende zonnestelsel zwaartekracht in de richting van positie van de Zon. Aangezien het magnetisch veld is groter dan de maat die nodig is voor de totale blokkade moet bestaan uit zwarte schaduw en grijze schaduw gebieden.

Deze straling en afscherming systeem verenigt de zwaartekracht en de elektrische kracht-systemen omdat ze zowel de sub-spectra van de eerste isotrope straling. De magnetische afscherming van de Zon en Jupiter toont unified interactie tussen de twee force field systemen.

Oppervlakte Zwaartekracht Gegevens
Data Bron Zon Jupiter
NASA 27.96 g 2.53 g
Wikipedia 27.94 g 2.528 g
Straling Sys. < 0.24 g < 0,52 g

Ref. pagina van deze site. De Zon en Jupiter om de Zwaartekracht en de Massa van de Anomalie

Spiral Galaxy, de melkweg via Zwaartekracht Afscherming

Binnen ons zonnestelsel en de bekende maan systemen is het bekend dat de buitenste objecten langer duren voor het maken van een orbitale revolutie dan de objecten die dichter bij het centrum. Onze aarde duurt een jaar om een baan revolutie, terwijl Jupiter duurt het ongeveer 12 jaar voor een revolutie. Dus de cruciale vraag is; waarom doet de innerlijke objecten in een spiral galaxy, de melkweg draaien met dezelfde langzame periode (jaar) als de objecten in de buitenste rand.
Als ons zonnestelsel fungeerde als onze melkweg doet, dan zou de Aarde nodig om te vertragen van de orbitale rotatie snelheid naar eenmaal per 12 jaar te stemmen op die van Jupiter.

In een straling en afscherming systeem van de zwaartekracht de maximale gravitatie straling intensiteit optreedt in de vrije ruimte op de buitenste rand van de melkweg. Het magnetisch veld en het materiaal van de galaxy bieden de afscherming voor de vermindering van de zwaartekracht waardoor langzamer orbitale snelheden in het interieur. De lineaire dichtheid van de verdeling van de afscherming van de oorzaken van de potentiële ernst van bijna nul voordat of in het centrum van de melkweg. Blijven

Spiral Galaxy, de melkweg via Zwaartekracht Afscherming Vervolg

De spiraal armen van een melkwegstelsel kan alleen als alle banen hebben een gemeenschappelijke periode van de revolutie, ongeacht hun galactische orbital straal. De gemeenschappelijke periode van de revolutie treedt alleen op als het centrum op zoek naar zwaartekracht binnen de galaxy afneemt in directe verhouding tot een afnemende straal bij het naderen van het centrum.

De radio-astronomen hebben ons een waardevolle weergave van de Melkweg, de galactische spiraalarmen en de positie van de aarde in ons melkwegstelsel. De locatie van de aarde is ongeveer halverwege tussen het centrum en de buitenste rand van de melkweg. Sinds de zwaartekracht binnen een spiraalstelsel is evenredig met de straal, de zwaartekracht op de buitenste rand moet ongeveer tweemaal de waarde van de zwaartekracht van de Aarde en het centrum van de zwaartekracht moet benadering nul. Als dat de buitenste positie is echt de buitenste rand van de melkweg, de waarde van de twee g ‘ s kunnen vertegenwoordigen de maximale zwaartekracht beschikbaar in het bekende universum. De maximale zwaartekracht binnen ons zonnestelsel wordt weergegeven te worden 1.14 g.s via a-straling en afscherming systeem te bestuderen.

De twee weerlegd attractie theorieën, massa attractie en de algemene relativiteitstheorie attractie, niet erkennen van het bestaan van de natuurlijke zwaartekracht afscherming, en de arbeid onder de false veronderstelling dat zwaartekracht is unlimited…m.a.w. (Meer massa geeft meer zwaartekracht onbeperkt). Dus; om uit te leggen de spiraalvorm van de Attractie Wetenschappers hebben postuleerde het bestaan van zwarte gaten met een onbeperkt zwaartekracht op de galaxy center en andere “onzichtbare” (donkere) materie besprenkeld in de melkweg. Schattingen van de Attractie Wetenschappers melden dat 92% van de totale galactische massa moet worden zwarte gaten en “onzichtbare” donkere materie om uit te leggen dat de functie van de zwaartekracht toeneemt naarmate de straal.
Massieve zwarte gaten, onzichtbare donkere materie en onbeperkt zwaartekracht niet te bestaan binnen een straling en afscherming systeem van de zwaartekracht, en zijn niet verplicht om een oorzaak voor de spiraalvorm. Blijven

Spiral Galaxy, de melkweg via Zwaartekracht Afscherming Vervolg

Zwaartekracht afscherming met in ons universum blijkt uit de volgende drie voorbeelden:

*** De Zon en Jupiter is duidelijk teveel zwaartekracht,
*** De spiraal vormen van veel sterrenstelsels,
*** De ruimtevaartuigen Pioneer vertraging hieronder vermeld.

Het visuele bewijs toont aan dat de zwaartekracht van de afscherming door de massa en magnetische velden vermindert de zwaartekracht, wat resulteert in de spiraal vorm en duidelijk bestrijdt de voorspellingen van de “relativiteit attractie’ en ‘massa-attractie” modellen. De spiraalvorm is een duidelijk bewijs voor de realiteit van de a-straling en afscherming systeem van de zwaartekracht.

Deze straling en afscherming model laat zien:

  • De oorzaak van de spiraalvorm voor sterrenstelsels,
  • Het bestaan van een centrale zero gravity kern voor alle spiraalstelsels,
  • Het bestaan van een in de buurt van nul zwaartekracht kern van alle zonnen.
  • De afwezigheid van centrale zwarte gaten en onbeperkt zwaartekracht.
  • De afwezigheid van verborgen donkere materie besprenkeld in de sterrenstelsels.

Ref. Wikipedia: Spiraal Vorm. * * *

Ruimtevaartuig Flyby Anomalie

Sommige ruimtevaartuigen hebben ervaren een onverwachte extra boost in de zwaartekracht helpen tijdens hun planetaire flyby zwaartekracht helpen manoeuvres. De extra impuls in de zwaartekracht bij het naderen van in de buurt van een planeet is te wijten aan het feit dat de verwachte grootte van de planeet verschijnt te verhogen tot u op het oppervlak van de planeet. Het totaal van de effectieve kracht in de richting van een planeet is evenredig is met de dichtheid en de grootte van het geprojecteerde schaduw. Voor zwarte schaduw planeten de dichtheid stopt alle straling en dus de onverwachte toename in kracht is recht evenredig met de toename in de grootte van de schaduw die ontstaat tijdens een close-up benadering. Het begrijpen van de oorzaak van de extra boost kan helpen traject van plan om te profiteren van de natuurlijke straling afscherming kenmerk.

Cambridge Journal artikel, Astrometrische zonnestelsel Afwijkingen, is door John D. Anderson en Michael Martin. Hun originele abstract behandelt vier onverklaarbare afwijkingen verbonden met astrometrische gegevens. De volgende twee afwijkingen zijn geciteerd uit hun werk voor de vergelijking met de problemen in dit artikel.
Quote:

1) Misschien wel de meest verontrustende anomalie is het feit dat wanneer een ruimteschip op een flyby traject nadert de Aarde binnen 2000 km of minder, vaak ervaart een verandering in de totale orbital energie per massa-eenheid. De orbital straal van 2000 km hoogte is 131.4 % van de aarde straal.

2) …er is een schijnbare (onverwachte) het vertragen van de twee ruimtevaartuigen Pioneer als ze verlaten het zonnestelsel in tegenovergestelde richtingen.

Ref: De originele en complete Cambridge Abstract voor dit artikel moet nog wel beschikbaar is via een Google-zoekopdracht op [[ zonnestelsel afwijkingen, Cambridge ]]
Ref. Deze web site Oneindige Vliegtuig effect.
Ref. Wikipedia Flyby Anomalie.

Pioneer Ruimtevaartuig Vertraging

De twee Ruimtevaartuigen Pioneer ondervindt een onverwachte verhoging van het vertragen van de kracht in hun traject verlaten van het zonnestelsel. Zoals weergegeven in het spiraalstelsel onderwerp bovenstaande wordt verwacht dat de zwaartekracht van de afscherming door de zonne-systeem magnetisch veld is de belangrijkste oorzaak voor de toenemende vertraging van de ruimtevaartuigen pioneer.
Als de raketten zijn het verlaten van het zonne-systeem het systeem magnetisch veld afscherming achter het ambacht neemt in omvang en dichtheid, en de voorwaartse afscherming neemt af in dichtheid. Deze twee afscherming veranderingen gecombineerd resulteren in een onverwachte geleidelijke toename in de normale zwaartekracht wees naar het Solar System center.
Indien een vaartuig verlaat het complete zonne-energie systeem magnetisch veld, de vertraging moet terugkeren naar de normale vertragen van het profiel van de inverse kwadraat van de afstand afscherming geometrie. Als er geen magnetisch veld afscherming ons zonnestelsel zijn er gegevens beschikbaar die aangeeft dat de zwaartekracht van de Aarde kan worden drie keer groter is, d.w.z. 3 gs, die zich buiten ons zonnestelsel magnetisch veld.
Ref. Wikipedia; Pioneer Anomalie.

Symmetrische Variaties in de Zwaartekracht

Een andere voorspelbare kenmerk van deze stralende schaduw theorie voor de zwaartekracht symmetrische variaties op de wereldwijde ernst maps. Als er een pad door een planeet die resultaten in donkere of lichte schaduw, soortgelijke varianten moet worden weergegeven bij elk einde van het pad. Er zijn hoge zwaartekracht plekken 180 graden van elkaar en lage zwaartekracht plekken 180 graden van elkaar op de zwaartekracht van de Aarde in kaart. Er is geen verklaring voor dit kenmerk in de twee attractie zijn de theorieën van de zwaartekracht.

Ref. NATUUR de zwaartekracht van de kaart van de Aarde op deze site:
Symmetrische Variaties in de Zwaartekracht Kaart

Ref. Mar de zwaartekracht van de kaart deze site, Actuele Gravity Variant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *