0 € : 0.00
#
Autonosat mallivalikoima
tai

Varaosahaku

Rekisterinumerolla

Mallivalikoima KIA varaosat

55 KIA-mallia on valittavissa, täydennä tietojasi löytääksesi sopivat osat

KIA CARENS auton varaosat
CARENS
KIA SPORTAGE auton varaosat
SPORTAGE
KIA PICANTO auton varaosat
PICANTO
KIA SORENTO auton varaosat
SORENTO
KIA CEE'D auton varaosat
CEE'D
KIA RIO auton varaosat
RIO
alkuperäisiä KIA MAGENTIS varaosaluettelo
MAGENTIS
alkuperäisiä KIA CLARUS varaosaluettelo
CLARUS
alkuperäisiä KIA CERATO varaosaluettelo
CERATO
alkuperäisiä KIA SHUMA varaosaluettelo
SHUMA
alkuperäisiä KIA SEPHIA varaosaluettelo
SEPHIA
alkuperäisiä KIA SEDONA varaosaluettelo
SEDONA
KIA RETONA autovaraosat
RETONA
KIA JOICE autovaraosat
JOICE
KIA PRIDE autovaraosat
PRIDE
KIA OPIRUS autovaraosat
OPIRUS
KIA ROADSTER autovaraosat
ROADSTER
KIA SOUL autovaraosat
SOUL
KIA VENGA
VENGA
KIA OPTIMA
OPTIMA
KIA CADENZA
CADENZA
Näytä kaikki

Varaosien varten KIA parhaaseen hintaan

Top KIA mallisarjat

Ajoneuvon valinta valmistusvuoden mukaan

Sopivat KIA autovaraosat tulevat näkyviin, kun määrität autosi valmistusvuoden ja valitset autonosat
KIA varaosat ostaa edullisesti

Vuonna 1944 Koreassa perustettu Kyongseong Precision Industry valmisti vuodesta 1952 asti Kia Industry Companyn alaisuudessa polkupyöriä ja aloitti vuonna 1961 ensimmäisen moottoripyöränsä sekä kolmipyöräisen kuorma-ajoneuvon rakentamisen. Kymmenen vuotta myöhemmin korealaisen ajoneuvoteollisuuden perustaja esitteli ensimmäisen neljäpyöräisen pikkukuorma-auton, jota nimellä Titan pidetään vielä tänä päivänäkin kuorma-auton arkkityyppinä Koreassa. Vuonna 1973 yritys kirjautui korealaiseen pörssiin ja esitteli ensimmäisen Koreassa rakennetun ottomoottorin.

Jo vuotta myöhemmin liukuhihnalta valmistui Korean ensimmäinen täysimittainen henkilöauto, Kia Brisa. Ahkerat aasialaiset onnistuivat tuottamaan ensimmäisen oman dieselmoottorinsa jo vuonna 1978 ja valmistivat henkilöautoja lisenssillä myös Fiatille ja Peugeotille näiden valmistajien aasialaisten markkinoiden kattamiseksi. Vuodesta 1986 alkoi menestynyt yhteistyö Fordin ja Mazdan kanssa, jonka seurauksena Kia Pride -mallia on myyty jo yli kaksi miljoonaa kappaletta. 1992 seurasi tulo USA:n markkinoille ja vuonna 1993 myös Saksaan. Vuosina 1995–1998 Kia Sportage -mallia valmistettiin Saksassa (Karmann-yhtiö Osnabrückissä). Aasian talouskriisi ajoi autonvalmistajan maksukyvyttömyyteen, ja se liitettiin 1999/2000 Hyundai Groupiin. Kia-merkki on kuitenkin yhä olemassa, ja yhdessä Hyundain kanssa se oli vuonna 2004 maailman seitsemänneksi suurin autonvalmistaja.

Nykyään erittäin suosittu ajoneuvomerkki kattaa mallisarjoillaan lähes koko henkilöautosektorin. Pikkuautojen, kuten Rio ja Soul, lisäksi tarjolla on kaupunkiautoja kuten Venga ja Picanto. Sedan-ryhmässä Magentis, Opiros ja Optima ovat yhtä suosittuja kuin yhä valmistettu Sportage-katumaasturi. Saksassa on tällä hetkellä myynnissä 11–12 eri automallia, jotka on kehitetty yksinomaisesti Kian ja Hyundain yhteisessä kehityskeskuksessa Rüsselsheimissa, Saksassa. Kia C'eed on valmistettu Slovakiassa aina vuodesta 2006 asti samoin kuin monet saksalaiset autot, kuten esimerkiksi Audi A4 tai VW Golf.

Koska kehitystyö on tehty Saksassa ja tuotanto Slovakiassa, on Kia C'eed itse asiassa eurooppalainen tuote. Yhteistyökumppaninsa Hyundain kanssa Kia järkytti saksalaisia autonvalmistajia vuoden 2012 puolivälissä, kun he lupasivat kaikille ajoneuvoille välittömästi seitsemän vuoden tehdastakuun aina 150 000 kilometriin asti. Tämä kattaa myös kaikki huoltotyöt ja täyden liikkuvuustakuun koko ajanjaksolle tai kilometrimäärälle. Jarrulevyt ja -palat kannattaa joka tapauksessa tilata verkosta, koska hinnat Kian merkkihuoltamoissa ovat osittain hyvin kalliita. Verkkokaupastamme saat edullisesti myös muut varaosat, kuten esimerkiksi Sportagen lämmityslaitteiston, joka on joskus myös haavoittuva.