0 € : 0.00
#
Autonosat mallivalikoima
tai

Varaosahaku

Rekisterinumerolla

Mallivalikoima MAZDA varaosat

104 MAZDA-mallia on valittavissa, täydennä tietojasi löytääksesi sopivat osat

MAZDA 323 auton varaosat
323
MAZDA 626 auton varaosat
626
MAZDA 6 auton varaosat
6
MAZDA MX auton varaosat
MX
MAZDA 3 auton varaosat
3
MAZDA PREMACY auton varaosat
PREMACY
alkuperäisiä MAZDA 5 varaosaluettelo
5
alkuperäisiä MAZDA 2 varaosaluettelo
2
alkuperäisiä MAZDA DEMIO varaosaluettelo
DEMIO
alkuperäisiä MAZDA MPV varaosaluettelo
MPV
alkuperäisiä MAZDA XEDOS varaosaluettelo
XEDOS
alkuperäisiä MAZDA RX varaosaluettelo
RX
MAZDA TRIBUTE autovaraosat
TRIBUTE
MAZDA 121 autovaraosat
121
MAZDA CX-7 autovaraosat
CX-7
MAZDA B-SERIE autovaraosat
B-SERIE
MAZDA 929 autovaraosat
929
MAZDA BT-50 autovaraosat
BT-50
MAZDA CX-9
CX-9
MAZDA CX-5
CX-5
Näytä kaikki

Varaosien varten MAZDA parhaaseen hintaan

Top MAZDA mallisarjat

Ajoneuvon valinta valmistusvuoden mukaan

Sopivat MAZDA autovaraosat tulevat näkyviin, kun määrität autosi valmistusvuoden ja valitset autonosat
MAZDA varaosat ostaa edullisesti

Yritys perustettiin Japanissa vuonna 1920 tuolloin vielä toisella nimellä, ja se toimi alkuun korkin jalostuksessa. Vuonna 1927 aloitettiin ensin koneenosien valmistus ja vuodesta 1930 täysimittaisten moottoripyörien. Tähän aikaan yhtiön nimi muutettiin Mazdaksi, mikä on johdettu aasialaisen jumalan nimestä. Lisäksi kehitettiin ja rakennettiin moottoroituja kolmipyöräisiä sekä pieniä kuorma-autoja.

Toisen maailmansodan aikana Mazda oli sidottu asevarusteluun, mutta sodan jälkeen vuodesta 1950 alkaen valmistettiin jälleen pikkukuorma-autoja. Vuoden 1960 toukokuussa esiteltiin ensimmäinen henkilöauto, Mazda R369 coupé. Vuotta myöhemmin Mazda solmi sopimuksen saksalaisen NSU-yhtiön kanssa wankel- tai kiertomäntämoottorin käyttämisestä. Sellaista käytettiin vuonna 1967 ensimmäisessä ajoneuvossa, Mazdan 110 S Cosmossa. 1972 perustettiin yhtiön saksalainen tytäryhtiö, josta ajoneuvoja myytiin vuodesta 1973 lähtien myös Saksassa. Saksan päämaja muodostaa vuonna 1990 perustetun Oberurselissa (Hessen) sijaitsevan tutkimuskeskuksen ohella Mazdan Euroopan keskustoimiston.

Tarjousvalikoima ulottuu pienen ja keskikokoluokan autoista luksussedaneihin ja urheiluautoihin. Roadster MX-5:n avulla Mazda on vuodesta 1989 alkaen onnistunut ainoana houkuttelemaan asiakkaita jälleen avointen urheiluautojen pariin. Vuonna 1991 he onnistuivat myös ensimmäisenä japanilaisena autonvalmistajana voittamaan legendaarisen Le Mansin 24 tunnin ajon. Voitto merkitsi sitäkin enemmän, koska se saavutettiin wankel-kiertomäntämoottorilla. Maailmanlaajuisesti Mazda on myynyt yli kaksi miljoona ajoneuvoa tällä moottoriversiolla, jota tällä hetkellä tarjotaan RZ-7-mallissa.

Kohotetun Mazda6-sedanin lisäksi tarjolla on maastoauto, jota myydään Yhdysvalloissa myös katumaasturina. Tämän automerkin suhteellisen hyvät virhetilastot ovat noin vuodesta 2008 jonkin verran huonontuneet, koska Mazda6-sedaneissa on esiintynyt useammin selittämättömiä ajoneuvon akun purkautumisia. Dieselhiukkassuodattimen tukkeutumisia sekä polttoainepumpun vikoja voi myös esiintyä. Muutoin Mazda on pystynyt löytämään paikkansa hyvän laatunsa vuoksi erittäin hyvin sekä Euroopassa että maailmanlaajuisesti. Verkkokaupastamme voit hankkia kaikki varaosat samoin kuin kulutusosat kuten jarrut, jarrupalat jne.