0 € : 0.00
#
Autonosat mallivalikoima
tai

Varaosahaku

Rekisterinumerolla

Mallivalikoima SKODA varaosat

44 SKODA-mallia on valittavissa, täydennä tietojasi löytääksesi sopivat osat

SKODA OCTAVIA auton varaosat
OCTAVIA
SKODA FABIA auton varaosat
FABIA
SKODA OKTAVIA auton varaosat
OKTAVIA
SKODA SUPERB auton varaosat
SUPERB
SKODA FELICIA auton varaosat
FELICIA
SKODA ROOMSTER auton varaosat
ROOMSTER
alkuperäisiä SKODA FAVORIT varaosaluettelo
FAVORIT
alkuperäisiä SKODA 100 varaosaluettelo
100
alkuperäisiä SKODA 1000 varaosaluettelo
1000
alkuperäisiä SKODA 105,120 varaosaluettelo
105,120
alkuperäisiä SKODA 110 varaosaluettelo
110
alkuperäisiä SKODA 130 varaosaluettelo
130
SKODA 1100 autovaraosat
1100
SKODA RAPID autovaraosat
RAPID
SKODA YETI autovaraosat
YETI
SKODA CITIGO autovaraosat
CITIGO
Näytä kaikki

Varaosien varten SKODA parhaaseen hintaan

Top SKODA mallisarjat

Ajoneuvon valinta valmistusvuoden mukaan

Sopivat SKODA autovaraosat tulevat näkyviin, kun määrität autosi valmistusvuoden ja valitset autonosat
SKODA varaosat ostaa edullisesti

Herrojen Laurin ja Klement vuonna 1895 silloisessa Itävalta-Unkarissa ja nykyisessä Tšekissä perustama automerkki kuuluu maailman vanhimpiin autonvalmistajiin. Alkuun valmistettiin ainoastaan polkupyöriä apumoottorilla, mutta tuotantoon otettiin vuonna 1899 myös moottoripyörät ja vuonna 1905 lisäksi autot. Ensimmäisen maailmansodan mullistusten jälkeen yrityksen osti vuonna 1925 teollisuusyritys Škoda. Koko yhtiö valtiollistettiin vuonna 1945, kun silloinen Tšekkoslovakia siirtyi kommunismiin. 1950-luvun alussa ja keskivaiheessa Škoda rakensi pienen ja keskikokoluokan malleja, samoin kuin tyylikkään avoauto Felician. Vuodesta 1955 tehdas ei enää kyennyt seuraamaan valmistajia itäblokin ulkopuolella, minkä vuoksi aloitettiin takamoottoristen henkilöautojen kehitys nojautuen VW:n kuplavolkkariin. 1960-luvulla rajoituttiin ainoastaan itämarkkinoille tarkoitettujen keskikokoluokan autojen valmistukseen. Silloisessa Itä-Saksassa saavutettiin jopa 10 %:n markkinaosuus.

Škoda palasi etumoottoriversioihin uudestaan vasta vuonna 1987 lännessä suunnitellun Škoda Favorit-mallin myötä. Berliinin muurin murtumisen ja kommunismin kaatumisen myötä Tšekkoslovakian hallitus alkoi yksityistää tehtaita ja myi Škodan vuonna 1991 Volkswagen-konsernille, mikä nosti merkin sanoinkuvaamattomaan noususuhdanteeseen. Nykyään Škodan ajoneuvot kootaan VW:n alustoilla ja niitä on tarjolla seitsemällä eri mallilla. Kaupunkiauto Citigo avaa Škodan mallivalikoiman. Sekä rakastettu pikkuauto Fabia että keskikokoluokan Octavia on rakennettu VW: jousitukselle (Golfin alusta), ja ne on valmistettu lähes kokonaan VW:n rakenneosista. Rapid-malli on myös keskikokoluokan auto, kun taas Superb luokitellaan jo ylemmän keskiluokan perheautoksi. Roomster tarjoaa ajettavaksi perheystävällisen monikäyttöauton, joka toimii samassa segmentissä kuin Nissan Note, Citroën C3 ja Ford B-Max.

Yeti-mallilla Škoda tarjoaa 4x4 maastoauton, joka taistelee asiakkaista yhdessä Jeep Renegaden, Dacia Dusterin ja Suzuki SX4 S-Cross-mallin kanssa. VW-teknologian vuoksi näissä ajoneuvoissa esiintyy samoja ongelmia kuin esimerkiksi Golfissa – liian nopeasti palavia ajovalaisimien hehkulamppuja sekä sisätilojen toisinaan irtoavia verhoilun osia. Meiltä saat kaikki tarpeelliset kulutus- ja varaosat ajoneuvoosi. Sopivat varaosat löydät yksinkertaisesti sivustomme helpon hakutoiminnon avulla.