0 € : 0.00
#
Autonosat mallivalikoima
tai

Varaosahaku

Rekisterinumerolla

Mallivalikoima TOYOTA varaosat

203 TOYOTA-mallia on valittavissa, täydennä tietojasi löytääksesi sopivat osat

TOYOTA COROLLA auton varaosat
COROLLA
TOYOTA AVENSIS auton varaosat
AVENSIS
TOYOTA YARIS auton varaosat
YARIS
TOYOTA RAV 4 auton varaosat
RAV 4
TOYOTA LAND CRUISER auton varaosat
LAND CRUISER
TOYOTA CARINA auton varaosat
CARINA
alkuperäisiä TOYOTA AURIS varaosaluettelo
AURIS
alkuperäisiä TOYOTA STARLET varaosaluettelo
STARLET
alkuperäisiä TOYOTA AYGO varaosaluettelo
AYGO
alkuperäisiä TOYOTA CELICA varaosaluettelo
CELICA
alkuperäisiä TOYOTA PREVIA varaosaluettelo
PREVIA
alkuperäisiä TOYOTA PICNIC varaosaluettelo
PICNIC
TOYOTA HILUX Avolava autovaraosat
HILUX Avolava
TOYOTA PRIUS autovaraosat
PRIUS
TOYOTA MR 2 autovaraosat
MR 2
TOYOTA CAMRY autovaraosat
CAMRY
TOYOTA HIACE autovaraosat
HIACE
TOYOTA 4 RUNNER autovaraosat
4 RUNNER
TOYOTA PASEO
PASEO
TOYOTA SUPRA
SUPRA
TOYOTA LITEACE
LITEACE
TOYOTA CORONA
CORONA
TOYOTA MODELL F Bussi
MODELL F Bussi
TOYOTA DYNA
DYNA
TOYOTA COPAIN mallit
COPAIN
TOYOTA TERCEL mallit
TERCEL
TOYOTA CRESSIDA mallit
CRESSIDA
TOYOTA CROWN mallit
CROWN
TOYOTA MATRIX mallit
MATRIX
TOYOTA IQ mallit
IQ
TOYOTA VERSO mallit
VERSO
TOYOTA GT 86 mallit
GT 86
TOYOTA CAMRY SOLARA mallit
CAMRY SOLARA
TOYOTA VERSO S mallit
VERSO S
Näytä kaikki

Varaosien varten TOYOTA parhaaseen hintaan

Top TOYOTA mallisarjat

Ajoneuvon valinta valmistusvuoden mukaan

Sopivat TOYOTA autovaraosat tulevat näkyviin, kun määrität autosi valmistusvuoden ja valitset autonosat
TOYOTA varaosat ostaa edullisesti

Nykyisen Toyota Motor Corporationin alkuperä ulottuu aina 1800-luvulle, jolloin Sakichi Toyoda aloitti Japanissa automaattisten kangaspuiden valmistuksen. Vuonna 1929 hän myi automaattisten kutomakoneidensa patentit brittiläiselle yhtiölle ja siirtyi ajoneuvojen valmistukseen. Tuotanto seurasi vuodesta 1937 vasta perustetun Toyota Motor Corporationin nimissä. Nimi oli helpommin äännettävä muoto perustajan sukunimestä, ja sen mukaan nimettiin uudelleen myös kaupunki, jossa autoja rakennettiin. Alussa valmistetiin ainoastaan henkilöautoja mallinimikkeellä A1 sekä kuorma-autoja nimellä GG Kuorma-autot. Toisen maailmansodan aikana tehdas tuotti ainoastaan kuorma-autoja armeijaa varten, mutta liittoutuneet eivät pommittaneet sitä päinvastoin kuin monia muita eurooppalaisia tehtaita, koska Japani antautui ennen sitä amerikkalaisten atomipommitusten vuoksi. Autojen valmistus alkoi uudelleen vuonna 1947, ja se osoittautui hyvin menestyksekkääksi lukuisten uusien keksintöjen vuoksi. Yhtiössä myös työntekijät osallistuivat keskimääräistä enemmän tuotantoprosessiin, joten tehdas saattoi kehittyä lyhyessä ajassa maailmanlaajuiseksi.

Vuonna 1970 Toyota aloitti myynnin Saksassa, ja 1980-luvulla monet eurooppalaiset valmistajat jo kopioivat sitä määrätyillä alueilla. Vuonna 1989 ilmestyi premium-merkki Lexus, joka toimii nykyään omana automerkkinään ja esiintyy Mercedeksen, BMW:n ja Audin kilpailijana. Tällä hetkellä (2015) maailman suurin autokonserni hallitsee tuotantopaikkoja ympäri maapallon. EU:n sisällä ajoneuvoja tai moottoreita valmistetaan Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Puolassa. Yksi tehdas on lisäksi Turkin eurooppalaisella puolella.

Valmistaja tarjoaa nykyisin (Saksassa) myytäväksi 13 mallia. Kaupunkiauto Aygo on kehitetty yhdessä ranskalaisen PSA-konsernin kanssa, joka on tuonut sen markkinoille sekä nimellä Citroën 1 että Peugeot 107. Toinen kaupunkiauto nimeltään iQ on suunniteltu Smartin kilpailijaksi. Toyotan ainoa pikkuauto Yaris on korvannut vuonna 1999 Toyota Starletin. Pikkuautojen luokassa on tarjolla kuten aina ennenkin malleista kaikkein suosituin, Corolla, joka esiteltiin jo vuonna 1967. Myös keskikokoluokassa ja ylemmässä keskikokoluokassa samoin kuin suurten autojen, katumaastureiden ja pakettiautojen luokassa Toyotalla on valikoimassaan soveltuvat mallit.

Ajoneuvot ovat pärjänneet erittäin hyvin virhetilastoissa, mutta viimeisinä vuosina konsernin on täytynyt pyytää palauttamaan useampia malleja tehtailleen rakennevikojen vuoksi, mikä on johtanut imagon heikkenemiseen. Yleisesti ottaen tämän maailman suurimman autonvalmistajan ajoneuvot ovat kuitenkin laadullisesti korkeatasoisia tuotteita, joita on tarjolla myös hybridimalleina. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman erilaisia varaosia. Me vakuutamme asiakkaamme valtavalla autonosien luettelolla ja erittäin edullisilla hinnoilla. Valitse vain oikea kategoria ja vakuutu tarjonnastamme.