0

0.00

#

Voit maksaa tavaroista, joita on tilattu autonvaraosatpro.fi seuraavilla tavoilla

Pankkisiirto:

Etukäteismaksu on maksettava pankkisiirrolla. Käytä annettuja pankkitietoja.

Lisää viestiin: tilausnumero. Pankkisiirtoa varten saat meiltä sähköpostilla tilausnumeron, joka näkyy myös heti tilauksen jättämisen jälkeen. Etukäteismaksun saapuminen pankkisiirrolla tilillemme kestää noin kolme työpäivää. Tilaus toimitetaan maksun saavuttua

PayPal:

Valitse maksutavaksi PayPal, mikäli sinulla on PayPal-tili. Klikkaus vie sinut suoraan PayPalin sivulle, jolla voit suorittaa maksun. Sinulta ei veloiteta mitään lisämaksuja.

Luottokortti:

Mikäli valitset tämän maksutavan, klikkaa tuotteiden valitsemisen jälkeen kohdasta "osta". Ohjelma ohjaa sinut automaattisesti turvalliselle sivulle. Vasta tällä sivulla voit valita maksutavaksi luottokorttimaksun ja antaa korttisi tiedot. Tarkista antamasi tiedot ja vahvista vasta sitten maksu. Summa veloitetaan luottokorttitililtäsi, kun tilaus on käsitelty.

Suora maksu (Trustly verkkopankkitoiminnan e-maksut), vain Suomessa:
Voit valita kassalla maksuvaihtoehdoksi Trustlyn. Kirjaudu sisään omaan pankkiisi verkkopankkitunnuksillasi ja vahvista maksu. Voit käyttää e-maksua myös mobiilipankkitunnuksilla: voit todentaa henkilöllisyytesi mobiilipankkitunnistuksen tai muiden tunnistusmenetelmien avulla.
Tilaus käsitellään heti, kun maksu saapuu tilillemme. Yleensä siirrossa kestää kolme työpäivää.

Top 9 valituinta