0 € : 0.00
#
Autonosat mallivalikoima
tai

Varaosahaku

Rekisterinumerolla

Mallivalikoima RENAULT varaosat

134 RENAULT-mallia on valittavissa, täydennä tietojasi löytääksesi sopivat osat

RENAULT MEGANE auton varaosat
MEGANE
RENAULT SCÉNIC auton varaosat
SCÉNIC
RENAULT CLIO auton varaosat
CLIO
RENAULT ESPACE auton varaosat
ESPACE
RENAULT LAGUNA auton varaosat
LAGUNA
RENAULT TWINGO auton varaosat
TWINGO
alkuperäisiä RENAULT KANGOO varaosaluettelo
KANGOO
alkuperäisiä RENAULT TRAFIC varaosaluettelo
TRAFIC
alkuperäisiä RENAULT 19 varaosaluettelo
19
alkuperäisiä RENAULT GRAND SCÉNIC varaosaluettelo
GRAND SCÉNIC
alkuperäisiä RENAULT MASTER varaosaluettelo
MASTER
alkuperäisiä RENAULT MODUS varaosaluettelo
MODUS
RENAULT 10 autovaraosat
10
RENAULT 11 autovaraosat
11
RENAULT SAFRANE autovaraosat
SAFRANE
RENAULT RAPID Kasten autovaraosat
RAPID Kasten
RENAULT AVANTIME autovaraosat
AVANTIME
RENAULT VEL SATIS autovaraosat
VEL SATIS
RENAULT 21
21
RENAULT 4
4
RENAULT 16
16
RENAULT 5
5
RENAULT 12
12
RENAULT SUPER 5
SUPER 5
RENAULT THALIA mallit
THALIA
RENAULT 14 mallit
14
RENAULT 25 mallit
25
RENAULT FUEGO mallit
FUEGO
RENAULT 9 mallit
9
RENAULT RODEO mallit
RODEO
RENAULT 17 mallit
17
RENAULT 6 mallit
6
RENAULT SPORT SPIDER mallit
SPORT SPIDER
RENAULT 18 mallit
18
RENAULT 30 mallit
30
RENAULT 15 mallit
15
osien valinta RENAULT 20
20
osien valinta RENAULT 8
8
osien valinta RENAULT LOGAN
LOGAN
osien valinta RENAULT KOLEOS
KOLEOS
osien valinta RENAULT SANDERO/STEPWAY
SANDERO/STEPWAY
osien valinta RENAULT FLUENCE
FLUENCE
varaosat luettelo RENAULT WIND
WIND
varaosat luettelo RENAULT LATITUDE
LATITUDE
varaosat luettelo RENAULT DUSTER
DUSTER
Näytä kaikki

Varaosien varten RENAULT parhaaseen hintaan

Top RENAULT mallisarjat

Ajoneuvon valinta valmistusvuoden mukaan

Sopivat RENAULT autovaraosat tulevat näkyviin, kun määrität autosi valmistusvuoden ja valitset autonosat
RENAULT varaosat ostaa edullisesti

Renault’n veljekset perustivat yrityksen moottoriajoneuvojen rakentamista varten vuonna 1899 Pariisissa ja työllistivät jo vuoden kuluttua yli 100 työntekijää. Yhtiö teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 1906 saatuaan pariisilaiselta taksiyhtiöltä suurtilauksen 250 ajoneuvon rakentamisesta. Yhtiötä pidetään kardaaniakselin, ruuvattavien sytytystulppien, turvavyön, rumpujarrun ja turboahtimen keksijänä. Renaultilta kehitettiin näiden lisäksi myös ensimmäinen V8-moottori ja asennettiin se sarjavalmisteiseen autoon. Maailmansotien aikana valmistettiin myös ampumatarvikkeita samoin kuin moottoreita panssariautoihin ja lentokoneisiin. Henkilöautotuotannon lisäksi Renault-yhtiö on suuri hyötyajoneuvojen valmistaja, ja kuorma-autojen valmistus aloitettiin jo pian vuoden 1900 jälkeen. Vuonna 1929 tuotiin markkinoille ensimmäinen diesel-kuorma-auto. Natsi-Saksan vallattua Ranskan tehdas otettiin haltuun ja määrättiin valmistamaan tuotteita Saksan armeijalle. Hallinnosta huolehti Daimler-Benz Oy:n hallinto, kunnes brittiläiset taistelukoneet pommittivat tehtaan lähes maan tasalle maaliskuussa 1942 ja myöhemmin syyskuussa 1943. Yhtiön perustaja ja omistaja Louis Renault pidätettiin Ranskan vapauttamisen jälkeen, ja häntä syytettiin yhteistyöstä saksalaisten kanssa. Hän kuoli vankilassa. Renaultin tehtaat valtiollistettiin vuonna 1945. Sodan jälkeen oli mahdollista tarjota useampia henkilöautomalleja, ja kysyntä oli niin suurta, että auton odotusaika venyi yli vuoden pituiseksi.

1960-luvulla konserniin lisättiin espanjalaisia tuotantopaikkoja, jotka saavuttivat mainetta legendaarisilla malleilla kuten maailmankuulu Renault 4 (R4). Myös muut valmistajat rakensivat lisenssillä monia henkilöautoja, kuten esimerkiksi Renault 12, jota valmistettiin Romaniassa vuosituhannen vaihteeseen asti. Sitä valmisti myös Ford Brasiliassa samoin kuin tytäryhtiö Turkissa. Nykyään tällä valmistajalla, joka on saksalaisten autonvalmistajien vahvin ranskalainen kilpailija, on valikoimassaan 14 mallia. Kaikkialla suosittu Clio on yhä saatavilla niin kuin ennenkin, samoin kuin peräovella varustettu Kangoo sekä tila-auto Espace. Edullisten pikkuautojen, kuten Captur ja Twingo, ohella on pienessä kokoluokassa tarjolla Mégane ja keskikokoluokassa Laguna. Renault tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi pikkubussi-mallia Master ja Trafic. Valmistaja tarjoaa myös yhden istuttavaa sähköautoa nimeltä Twizy, joka on ollut Saksassa saatavana vuodesta 2012.

Viallisesta ajoneuvoelektroniikasta johtuvan akkujen purkautumisen lisäksi tämän valmistajan ajoneuvoissa esiintyy suhteellisen usein rikkoutuneita käynnistysmoottoreita. Yleensä ottaen Renault’n henkilöautojen elektroniikassa voi esiintyä vikoja, kun taas mekaaniset osat ovat korkealaatuisia. Vuonna 2010 Renault on solminut liiton japanilaisen Nissan-konsernin kanssa. Yhdessä ne muodostavat maailman neljänneksi suurimman autokonsernin Toyotan, General Motorsin ja VW:n jälkeen.