0

0.00

#

Sisustus - Tilaa netistä

Valitse ajoneuvo

Rekisterinumerolla

Premium-laatuiset Auton sisustus / ylimääräiset mukavuudet-auton osat

Parhaat Auton sisustus / ylimääräiset mukavuudet-auton osat huippuvalmistajilta

  • METZGER Sisustus
  • TOPRAN Sisustus
  • BLIC Sisustus

Sisustus - Tietoa toiminnasta, korjauksesta, ja vaihtamisesta

Ajoneuvon sisustus koostuu kaikista somiste- ja mukavuutta edistävistä osista, jotka on asennettu matkustamoon. Se tarjoaa miellyttävän kodikkaan ilmapiirin ja hyvän toiminnallisuuden, niin että jopa pitkistä matkoista tulee mahdollisimman mukavia.

Sisätilojen komponentit

Sisustus koostuu kojelaudasta, keskikonsolista, istuimista, kattoverhoilusta, matoista, hattuhyllystä ja sivupaneeleista. Alkuperäisosien ja jälkiasennusosien välille tehdään ero. Tyypillisiä jälkiasennusosia ovat ikkunankaihtimet, tavaratilan verkko tai farmariautojen verkot, penkinsuojukset ja jälkiasennetut istuimen lämmittimet. Lisäksi on lukuisia muita osia, joiden avulla voit lisätä ajoneuvon mukavuutta. Valikoimaan kuuluvat tuhkakupit, mukinpidikkeet ja erilaiset puhelimien ja navigointilaitteiden pidikkeet. Erilaisia sähkökäyttöisiä osia on saatavilla myös jälkiasenteisina: tarjolla on erilaisia sähkölaitteita lampuista partakoneisiin, jotka toimivat ajoneuvon 12V jännitteellä.

Tyypillisiä sisätilojen heikkouksia

Sisustus kuluu normaalin kulumisen seurauksena. Erityisen alttiita kovalle kulutukselle ovat kuljettajan istuin, ohjauspyörä ja vaihdekepin nuppi. Kannet murtuvat, pehmusteet pienenevät ja tartuntapinnoista tulee tasaisia ja rasvaisia. Jos haluat säilyttää auton alkuperäisessä kunnossaan niin kauan kuin mahdollista siihen auttavat vain säännöllinen puhdistus ja suojuksien käyttö.

Varaosilla tehtäviä erityisiä parannuksia

Sisätilan osista monet voidaan korvata samoilla tai jopa paremmilla jälleenmyyjien lisävarusteilla. Etuistuinten ympärille on kehittynyt laaja toimiala, joka tarjoaa kuhunkin ajoneuvoon, monenlaisia mielenkiintoisia istuimia. Hankkimalla ammattimaisen ja laadukkaan urheiluistuimen kuljettaja parantaa myös turvallisuutta. Kiinteä sivutuki tekee mutkaisilla teillä ajamisesta huomattavasti miellyttävämpää ja luo kuljettajalle turvallisuuden tunnetta. Ohjauspyörän korvaaminen voi myös tuoda monia lisäominaisuuksia ja parantaa ajoneuvon hallintaa suurilla nopeuksilla. Kaikilla osilla tulee kuitenkin olla sekä yleinen tyyppihyväksyntä ja hyväksyntä kyseiseen automalliin. Tarvittaessa ohjauspyörän ja istuimien muutokset tulee merkitä ajoneuvon asiakirjoihin. Tämä on tarpeen erityisesti ajoneuvoissa, joissa on sisäänrakennettu turvatyyny ohjauspyörässä. Näiden ajoneuvojen ohjauspyörän korvaamisen voi tehdä ainoastaan erikoistuneissa liikkeissä! Ajoneuvon turvatyynyn kanssa työskentely on erittäin vaarallista ja laitonta!
Auton sisustus on laaja toimiala joiden tuotteilla voit päivittää auton perusteellisesti ja myös lisätä sen arvoa. Laadukkaat istuinsuojat, uudet matot ja suojamatot palauttavat runsaasti käytetylle ajoneuvolle sen mukavuutta. Kun siihen lisätään perusteellinen pesu, vanhempi auto voi olla jälleen täysin toimintakykyinen ja edustuskelpoinen.
Lisälaite markkinat tarjoavat myös lukuisia ratkaisuja, jotka lisäävät ajoneuvon sisätilojen mukavuutta. Näihin kuuluvat ensisijaisesti erilaiset valot, jotka sijoitetaan jalkatilaan, hyllyille tai hansikaslokeroon ja joista voi olla suurta apua pimeässä. Niiden asennus vaatii hieman osaamista ja työtä. Kun työskentelet kojelaudan kanssa, on suositeltavaa korvata samalla nykyiset valaisimet LED-lampuilla. Ne ovat paljon luotettavampia, kestävämpiä ja energiatehokkaampia kuin perinteiset hehkulamput, joita on vanhoissa ajoneuvoissa.
Jos auto on viritetty urheilulliseksi, turvavyöt on usein korvattu nelipistevöillä. Nelipistevyö, joka on kiristetty tiukasti molempia olkapäitä vasten, antaa kuljettajalle erityisen pystyn asennon. Niiden yhdistäminen nykyaikaiseen turvavyönkiristin -järjestelmään on muutostyö, joka vaatii suurta asiantuntemusta. Koska turvavyöt ovat olennainen osa turvallisuutta, niihin tehdyt muutokset on rekisteröitävä. Sen sijaan turvavyön suojuksia ei tarvitse rekisteröidä. Nämä suojukset auttavat estämään turvavöiden hankausta ja ennenaikaista kulumista.
Lopuksi, sisätilojen päivitykseen on olemassa myös erilaisia erityisiä pesuaineita. Puhdistus kintaat, synteettiset puhdistusaineet tai erityiset sisätilojen kiillotusaineet on suunniteltu erityisesti ajoneuvojen sisätiloissa käytettäville materiaaleille. On suositeltavaa käyttää erikoistuotteita perinteisen kodin puhdistusaineiden sijasta. Ostamalla auton puhdistustuotteet Autonvaraosatpro -verkkokaupasta saat aina optimaalisen puhdistustehon vaarantamatta tai vahingoittamatta autosi sisätiloja liian vahvoilla puhdistusaineilla.

Bestseller: suosituimmat Sisustus-pääkategorian tuotteet

Muut osat autollesi